Web Design

Κατασκευή Eshop

Θέλετε Eshop που να πουλάει;

Στη NetPlanet σχεδιάζουμε Custom ηλεκτρονικά καταστήματα εδώ και περίπου 20 χρόνια, τα οποία κατασκευάζονται για να πετύχουν το σκοπό που δημιουργήθηκαν! Δηλαδή, πωλήσεις!

Αξίζει να επενδύσετε σε ένα Custom Eshop; Ναι!

Οι έρευνες και τα παγκόσμια στατιστικά λένε ότι κανένα φυσικό κατάστημα δεν μπορεί να συναγωνιστεί ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Οι λόγοι είναι πολλοί!

  • Το κόστος κατασκευής! 
  • Η ταχύτητα κατασκευής!
  • Το κόστος συντήρησης!
  • Το εύρος καταναλωτικού κοινού!
  • Δεν κλείνει ποτέ!

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά ενός πετυχημένου Eshop;

Τα χαρακτηριστικά διαφέρουν μεταξύ των ηλεκτρονικών καταστημάτων. Εμείς θα σας αναφέρουμε μερικές λειτουργίες από τα Custom Eshop που κατασκευάζουμε και θεωρούμε σημαντικές για ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα!

Responsive Eshop!

Οι χρήστες κινητών τηλεφώνων ή Tablet έχουν κατακλύσει την αγορά σε ποσοστό που ξεπερνάει το 60% με 70%! Χρησιμοποιώντας Responsive Web Design, το Eshop μας προσαρμόζεται αυτόματα με τον κατάλληλο τρόπο, σε οποιαδήποτε οθόνη! Από τη μικρότερη ενός κινητού τηλεφώνου, έως την άνετη οθόνη που μπορεί να έχει ο επισκέπτης μας, ακόμη και μια μεγάλη Smart TV!

Voice Search!

Σύμφωνα με τη Google, από το 2020 οι περισσότερες αναζητήσεις σε ένα Eshop θα γίνονται φωνητικά και όχι με τον παραδοσιακό τρόπο που σήμερα γνωρίζουμε. Στη NetPlanet χρησιμοποιούμε την φωνητική αναζήτηση με διαφορετικούς τρόπους ανάλογα με τις απαιτήσεις σας. Αν διαβάζετε αυτό το κείμενο από κινητό, Laptop, Tablet ή από PC που έχει μικρόφωνο, πατήστε το αντίστοιχο εικονίδιο που βρίσκεται στο Website μας αριστερά από το Menu και πείτε: "Θέλω να κατασκευάσω ένα Eshop!" Η φωνητική αναζήτηση θα συνδεθεί με τη Google, θα μετατρέψει τα φωνητικά δεδομένα σε Data και στα αποτελέσματα θα βρείτε πρώτα την σελίδα που διαβάζετε αυτή τη στιγμή! Προσοχή, η υπηρεσία της Google δεν υποστηρίζεται προσωρινά σε χρήστες του Safari Browser.


Υπενθύμιση αγορών!

Το Abandoned Cart είναι μια λειτουργία που μας βοηθάει να θυμίζουμε στους χρήστες τα προίοντα που «ξέχασαν» στο καλάθι τους όταν δεν ολοκλήρωσαν την αγορά τους. Εμείς φροντίζουμε να τους θυμίζουμε αυτά τα προϊόντα, ώστε να αυξάνουμε το τζίρο του Eshop σας.  


Φιλτράρισμα προϊόντων! 

Είναι πολύ βασικό ο πελάτης μας όταν βρίσκεται μέσα στο Eshop μας και μπορεί να έχει μπροστά του χιλιάδες προϊόντα, να μπορεί με 1-2 Clicks να διαχωρίσει το σύνολο των προϊόντων από αυτά που πραγματικά τον ενδιαφέρουν. Χρησιμοποιούμε, λοιπόν, όσο περισσότερα φίλτρα (Attributes) μπορούμε για να κάνουμε τη ζωή του πιο εύκολη και ταυτόχρονα, να κάνουμε το Eshop μας πιο αποτελεσματικό! Τέτοια φίλτρα θα μπορούσαν να είναι η ταξινόμηση των προϊόντων ανά τιμή, ανά χρώμα, ανά μέγεθος, ανά ποιότητα, κτλ.  


Χονδρική και λιανική στο ίδιο Eshop! 

Οι πελάτες Β2Β (χονδρικής) μπορούν να διαχωρίζονται πολύ εύκολα από τους πελάτες B2C (λιανικής). Μπορούμε να έχουμε πλατφόρμα B2B & B2C μέσα στο ίδιο Eshop, ή να κατασκευάσουμε κλώνο με διαφορετικό Domain αλλά με ένα κοινό CMS!


Σύνδεση με το ERP της εταιρείας σας! 

Στη NetPlanet μπορούμε να συνδέσουμε το Eshop σας με το ERP σας και να διαβάζουμε αυτόματα όλες τις πληροφορίες που εσείς θέλετε όπως τιμές, κατάσταση διαθεσιμότητας, χαρακτηριστικά προϊόντων, κτλ. Αναλαμβάνουμε συνδέσεις με SAP, Entersoft, Softone, Singular Logic, U.S. RTC, αλλά και με οποιοδήποτε ERP της αρεσκείας σας. 


Σύνδεση με ιστοσελίδες σύγκρισης τιμών & προϊόντων!

Για να έχετε το μεγαλύτερο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, η NetPlanet διασυνδέει το Eshop σας με το Skroutz, Best Price και διάφορες άλλες ιστοσελίδες σύγκρισης τιμών & προϊόντων.


Σύνδεση με εταιρείες Courier!

Η αυτοματοποιημένη σύνδεση και αυτόματη κοστολόγηση των μεταφορικών δίνει στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα το απόλυτο πλεονέκτημα για αποστολές σε οποιαδήποτε χώρα επιθυμείτε να εξάγετε τα προϊόντα σας. Αναλαμβάνουμε συνδέσεις με εταιρείες όπως UPS, Speedex, ACS, κτλ.


Σύνδεση με τράπεζες & πολλαπλοί τρόποι πληρωμής! 

Για την επιτυχημένη ολοκλήρωση των συναλλαγών, διασυνδέουμε το Eshop σας με οποιαδήποτε τράπεζα ή με συστήματα πληρωμής όπως Viva, PayPal, κτλ.   


Διαφορετικές τιμές ανά πελάτη! 

Οι πελάτες μπορούν να έχουν διαφορετική τιμή για το ίδιο προϊόν. Για παράδειγμα, μπορούμε να ελέγχουμε το τζίρο που έχει κάνει ένας πελάτης στο Eshop σας και αυτόματα να προσαρμόζουμε μια μοναδική έκπτωση για το συγκεκριμένο πελάτη! Άλλος τρόπος που τον συναντάμε περισσότερο στα B2B Eshop είναι να δημιουργήσουμε εκπτωτικές κατηγορίες (B2B Groups) και ο κάθε πελάτης να ανήκει σε μία από αυτές. Στη συνέχεια, μπορούμε να αλλάζουμε την κατηγορία που ανήκει ο κάθε πελάτης, ανάλογα με το τζίρο που κάνει στην επιχείρησή σας.


Mix And Match Eshop! 

Μια λειτουργία που την συναντάμε στα πιο εξελιγμένα Fashion Εshops, ή στις περισσότερες εξελιγμένες ιστοσελίδες μόδας. Με αυτή τη λειτουργία μπορούμε να προτείνουμε συνδυασμούς  προϊόντων στον πελάτη μας. Για παράδειγμα, ενώ ο πελάτης μπορεί να βρίσκεται στην ιστοσελίδα και να βλέπει ένα κόκκινο φόρεμα, εμείς μπορούμε να του προτείνουμε να συνδυάσει το συγκεκριμένο φόρεμα με τα αντίστοιχα παπούτσια, τσάντες, κοσμήματα, κτλ. Σε αυτή την ιστοσελίδα, ο πελάτης νιώθει πιο ολοκληρωμένος, διότι δε του προτείνουμε απλά ένα προϊόν, αλλά του δίνουμε λύσεις συνδυασμών που θα τον βοηθήσουν να ολοκληρώσει τις αγορές του γρήγορα και σωστά!


Relationship Προϊόντων! 

Το επιτυχημένο Eshop είναι αυτό που κρατάει το ενδιαφέρον του πελάτη του για περισσότερο χρόνο! Αυτό μπορεί να επιτευχθεί παρουσιάζοντας παρόμοια (Relationship) προϊόντα κάτω από το προϊόν που ο χρήστης έχει επιλέξει να δει. Αν δεν του αρέσει η επιλογή του, αυτόματα του προτείνουμε να δει άλλα προϊόντα που συσχετίζονται με την αρχική του επιλογή. Τα Relationships μπορούν να εμφανίζονται με διαφορετικές επιλογές, όπως ανά κατηγορία, ανά χρώμα, ανά είδος, κτλ.  


Εκπτωτικά Κουπόνια! 

Σε αυτό το σημείο, οι επιλογές Marketing είναι πολλές και συσχετίζονται άμεσα με τον τρόπο που θέλουμε να προωθήσουμε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Μπορούμε να δημιουργήσουμε πολλά διαφορετικά εκπτωτικά κουπόνια, με διαφορετικές ημερομηνίες, ή ποσοτικές λήξεις! Για παράδειγμα, ορίζουμε μια αυτόματη καμπάνια στο Facebook που θα δημοσιευθεί στις 03:00 π.μ. και θα παρουσιάζει ότι οι 3 πρώτοι πελάτες θα έχουν έκπτωση -50%, -70%, -90% στο Eshop μας! Διαφορετικά, μπορούμε να δηλώσουμε ότι «Μόνο για σήμερα και με το εκπτωτικό κουπόνι ΧΧΧ θα έχετε έκπτωση -50%». Στις 3 πρώτες αγορές, ή τα μεσάνυχτα, το εκπτωτικό κουπόνι θα λήξει και η καμπάνια-έκπτωση θα σταματήσει να ισχύει αυτόματα! Με παρόμοιο τρόπο, μπορούμε να επιβραβεύσουμε ένα πελάτη βάζοντας ένα εκπτωτικό κουπόνι μέσα στην παραγγελία του που θα μπορούσε, για παράδειγμα, να έχει έκπτωση -10% στην επόμενη αγορά του!


Shopping by Brand! 

Αν το Eshop μας είναι μια εμπορική επιχείρηση που εμπορεύεται προϊόντα από πολλούς κατασκευαστές, μπορούμε να τους διαχωρίζουμε κατασκευάζοντας για τον κάθε κατασκευαστή/σχεδιαστή τη δική του ιστοσελίδα. Σε αυτήν, μπορούμε να παρουσιάζουμε ότι θέλουμε για τους προμηθευτές μας και να συνδέουμε ταυτόχρονα τα προϊόντα τους, δημιουργώντας την εντύπωση στον πελάτη μας ότι βρίσκεται μέσα σε μια μοναδική αντιπροσωπεία!


Πολλαπλά Media & Video ανά προϊόν! 

Ένα προϊόν δεν πρέπει να παρουσιάζεται με μία και μόνο φωτογραφία, αλλά μπορεί να έχει πολλές φωτογραφίες, Video, λειτουργίες Zoom, τεχνικά χαρακτηριστικά, κτλ. Με αυτό τον τρόπο, δίνουμε στον πελάτη μας μια ολοκληρωμένη εικόνα για το προϊόν και τον βοηθάμε στην απόφαση του!


Πλήρη Στατιστικά μέσα στο CMS! 

Καθημερινά και ενώ συνδεόμαστε στο CMS, μπορούμε να παρακολουθούμε πλήρη στατιστικά π.χ. για το ποια προϊόντα βρίσκονται σε ζήτηση, τις καταστάσεις των παραγγελιών και οτιδήποτε άλλο μας ζητήσετε!


Αμέτρητοι Resellers! 

Μπορούμε να ορίζουμε αμέτρητους μεταπωλητές του Eshop μας χρησιμοποιώντας τα εκπτωτικά κουπόνια που αναφέραμε παραπάνω! Π.χ. μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα τέτοιο κουπόνι με έκπτωση -10% και να το συνδέσουμε με έναν μεταπωλητή μας. Αυτός με την σειρά του μπορεί να διαφημίζει, ή να κάνει P.R. του Eshop στους πελάτες του. Αν κάποιος από αυτούς πραγματοποιήσει μια αγορά, αυτόματα θα κερδίζει το 10%. Το χειροποίητο CMS μας θα αναγνωρίσει τον πελάτη και θα ενημερώσει αυτόματα τον μεταπωλητή με Email, ώστε να του δοθεί η προσυμφωνημένη προμήθεια. Έτσι, μένουν όλοι ικανοποιημένοι. Ο πελάτης κέρδισε το 10%, ο μεταπωλητής την προμήθεια του και το Eshop μια ακόμα πετυχημένη πώληση!


Τελειώσαμε εδώ; Όχι!

Υπάρχουν ακόμα πολλές και καλές λειτουργίες για ένα Eshop, όπως λίστα αγαπημένων (Add to Favorites),προώθηση σε έναν φίλο (Tell A Friend),Imports, Exports, Manage Media, Users, συνδέσεις με Social, Google Maps, κτλ. τα οποία θα μπορούσαμε να συζητήσουμε από κοντά και να σας βοηθήσουμε στην τελική σας επιλογή. 


Εξάλλου, μην ξεχνάτε πως ένα πετυχημένο Eshop μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια ολοκληρωμένη ηλεκτρονική επιχείρηση! 

Οι πελάτες μας μιλάνε για εμάς και πολλά άλλα! Δείτε το Video!Και μετά τη δημιουργία;

Στη NetPlanet μπορούμε να αναλάβουμε εξ' ολοκλήρου την προώθηση του Eshop σας με τις εξειδικευμένες μας υπηρεσίες στο Digital Marketing.

Share on Social Media
Ενδιαφέρομαι για: Κατασκευή Eshop
See our latest projects on Web Design
Explore more Services
Digital Marketing
Digital Marketing
Video & Streaming
Video & Streaming
...or explore space
we have!
...or explore space we have!